Blog

Ďalšie informácie nielen o citamínoch a o ich použití

Viete, ktoré potraviny a ich zložky, prinútia váš mozog fungovať?

Máte pocit, že rýchlosť a úroveň vašich myšlienkových funkcií začala klesať? Často zabúdate a nedokážete sa naplno koncentrovať? Tieto poruchy mozgovej činnosti vedú k ťažkostiam, ktoré mnohokrát znepríjemňujú, váš každodenný život. Ako teda prinútiť váš mozog, aby prestal používať slovíčko ,,zabudol som“?READ MORE

Bolesti hlavy, nesústredenosť a únava!

Aj mozog potrebuje niekedy povzbudiť, u niekoho menej, u niekoho viacej. Pamäť, koncentrácia a myslenie patria k tazvanej vyššej nervovej činnosti a táto činnosť môže podliehať únave v dnešnom strese viac, ako kedykoľvek predtým. eBook TU!

Rýchlo sa zadýchate

Dušnosť môže byť prejovom poškodených pľúc, ale aj oslabeného srdca, inokedy narušeného metabolizmu pečene alebo pri poškodených obličkách. Najlepšie je tomu predísť starostlivosťou o všetky tieto orgány.

Časté prechladnutia, nádchy alebo angíny

Čo všetko sa skrýva za termínom imunita, aký je to dokonalý systém, dotýkajúci sa nervových dráh, ciev a lymfy na jednej strane a hormonálnej sústavy na strane druhej. Plný nos, škrabanie v krku a zaslzené oči trápia nejedného alergika ale aj obeť vírusovej epidémie. Oba tieto stavy potrebujú nastolenie rovnováhy aj keď každý z inej strany.

Cítite, že vám niečo je, ale nikto vám nevie povedať čo?

Nuž lekár pozná kategóriu tzv. hraničných stavov, sú to situácie, keď nie ste dokázateľne chorý, zdravý sa však necítite, nie ste vo svojej koži a ani vaše telo nemá svoj deň. Keby telo bolo auto, dala by sa príčina prirovnať k zanesenému filtru, natankovaniu nekvalitného paliva, nevymenenému oleju alebo zle dotiahnutej skrutke. Tieto situácie nepotrebujú nutne autoservis. A ani vy nepotrebujete nemocnicu, rieši to zmena stravy, správna výživa, joga, relaxačné pobyty alebo dobrá dovolenka. Popri tom je možné darovať svojim orgánom výživový stimul, na mieru ušitý. eBook: Citaminy® – 1.POMOC